onsdag 11. juli 2012

iHerb-shoppingJeg forbereder ferien med å handle litt på iHerb.

Jeg er jo en søtmons og er litt spent på ferien. Det er alltid vanskelig å hoppe over desserten når man spiser ute på restaurant. I Italia er det faktisk ikke så fristende som i mange andre land, for mange italienske restauranter er forferdelig dårlige på desserter. Ofte har de bare frosne desserter fra fabrikk og det er ikke alltid  like spennende. Og heldigvis er jeg ikke veldig glad i Tiramisu. Det er jo en gjenganger. Men en kaffekopp etter maten kan jo funke som dessert, så derfor har jeg kjøpt porsjonspakninger med vaniljestevia som jeg skal ha med meg nedover. Praktisk å ha håndveska. Måtte lage meg en kopp kaffe nå for å teste og selv om jeg ikke kjenner så mye til vaniljesmaken, så er den ok. Syns Stevia har en litt lakris-aktig smak, men jeg er jo glad i lakris....

Jeg har kjøpt denne:


Den koster $ 8.40 for 100 porsjonsposer. Ikke galt, syns jeg.

En annen ting som jeg liker hos iHerb, er leppe-greiene fra Kiss my face. Jeg har lagt min elsk på den som heter Vanilla Honey. Er jo en hel liten dessert hver gang man tar den på :)


De som ikke har bestilt hos iHerb før kan bruke min kode og få 5 dollar i rabatt ved førstegangskjøp. Koden er VOL794. Vi bestiller Udo's choice Omega3-kapsler derfra, det er utrolig mye billigere enn å kjøpe i Norge. I tillegg har de veldig mye annet morsomt og billig! Men husk å holde dere under 200 kr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar