torsdag 5. juli 2012

Voldsom utskeielse!

Jeg har vært kjempeflink i 5 uker. Veldig stolt av meg selv. Har ikke drukket Pepsi Max før det ble ett glass nå i helga. Og jeg må dessverre innrømme at det smakte veldig godt! Men det dro ikke med seg noe mer, heldigvis.

Men her for et par dager siden gikk jeg på en kjempesmell! Hadde vondt i hodet og var uggen og sulten og befant meg dessverre utenfor Burger King. Og jeg var alene hjemme uten mannen til å passe på meg, så da var det gjort. Burger med pommes frites og alt. (Valgte riktig nok liten porsjon, men likevel....). Og som om ikke det var nok.... Hamburgerbrødet og frites'ene trigget nok et eller annet, for ikke før var den siste potetbiten stappet ned i halsen, så sto jeg i kassakø på butikken med kurven full av smågodt, sjokolade og marshmallows og brus. Huff og huff. Stappet i meg alt sammen til jeg ble akkurat sånn passe kvalm.

Jeg grudde meg for dagen etter og var redd for at nå var alt gjort. Men det er kanskje noe i det andre har sagt, at når man har vondt i hodet/migreneanfall, så kan man skeie ut uten at det merkes. Jeg har riktig nok ikke veid meg, men det var ikke noe problem å spise normalt igjen dagen etter. Eller 2 dager etter. Så det var heldigvis et engangstilfelle. Og det er veldig deilig å tenke på. Men det har kanskje noe med dagsformen å gjøre. En vanlig utskeielse kan gå galt, men denne gikk altså helt greit... tror jeg!

Så gjenstår det å se hva et par uker i Italia gjør senere! Om det går an å holde seg unna pizza og pasta og gelato. Jeg får drikke hvitvin!

1 kommentar:

  1. Din måte er mye bedre enn min - de siste 2 mnd har vært en eneste laaang utskeielse (litt hver dag-type utskeielse). Men - jeg er ikke for streng med meg selv.. Det har vært en veldig travel og stressende periode noe som vil rette på seg selv til høsten. Så jeg er vledig optimistisk med tanke på det neste halve året. :) Takk for tips and skaldemann-bøkene - skal leses! :)

    SvarSlett