onsdag 16. mai 2012

Hypnose!

Jeg er så lei nå av å ikke klare å stå i mot fristelser at jeg er villig til å prøve det meste. Jeg har gått på en ny runde med personlig trenger og satser på at "orden" på treningen fører til orden i matveien. Men konfirmasjoner, nasjonaldager, bursdager, hytteturer og ferier står for døren med kaker opp og ned og i mente. Og siden jeg ikke er flink til å utsette øyeblikkets fristelser for større glede senere, dytter jeg innpå kaker til tross for at jeg jo vet bedre.

Jeg fikk tips av ei venninne som hadde prøvd hypnose, så etter lang tids tenkepause tenkte jeg at dette bør prøves. Jeg var der i går, så jeg har ikke hatt så lang tid på å se en eventuell effekt ennå, men jeg følte ikke at jeg ble hypnotisert. Jeg er ikke så flink til å "gå lenger inn" i meg selv selv om jeg klarte å tenke på fine steder og se for meg trapper og alt mulig.

Det er en time til i opplegget for sukkeravvenning, så vi får se hvordan det går både fram til den timen og videre. Er det andre som har prøvd hypnose for sukkeravvenning eller andre ting?

Jeg går til denne dama som jo skal ha god erfaring med dette.

Kommer tilbake med mer info om dette funker for meg eller ikke!

1 kommentar:

  1. Ja, det gjelder a ha et apent sinn. En venninne av meg har nettopp avsluttet 3 hypnose timer for a fa bukt med sin frykt for a fly. Hun folte heller ikke at hun 'ble hypnotisert', men oppdaget at for hver gang hun var der sa slappet hun mere og mere av. Hypnose opplevelsen er nok noe ganske annet enn det man ser karikert pa tv :-) Hun er ikke sikker pa om hun har fatt bukt med frykten sin, men tiden vil vise det!

    SvarSlett