torsdag 12. september 2013

Lille Månes høstkonferanse

Både trening og spising går dårlig for tiden og jeg håper på at litt faglig påfyll vil hjelpe! Jeg har derfor, som vanlig, meldt meg på Lille Månes høstkonferanse som å år er helga 9. og 10. november i Oslo.

Jeg har vært med på Lille Månes høstkonferanse de 3 siste årene og det har alltid vært veldig interessant og lærerikt. Det er ikke lenger "hard core" lavkarbo, men paleo/steinalder, trening, helse og mye annet relatert til sunn og god mat. Absolutt veldig lærerikt for de som er interessert (også de som ikke er fanatiske!)

Anbefaler alle som er interesserte i mat og helse og melde seg på! I år kommer det storfint besøk fra Unaiten også, med Dr. Lustig. Har selv ikke lest noe av ham, men gleder meg veldig allerede!

Utdrag fra Lille Månes nettsider:

Gled dere folkens - Robert Lustig er det største navnet vi noen gang har hentet inn til vår høstkonferanse. Andreas Eenfeldt modererer en spørsmål og svar sekvens etter hovedforelesningen.
HOVEDGJESTER LØRDAG: ROBERT LUSTIG, ANDREAS EENFELDT OG THOR FOSEID (gründeren av "Olapakka" som senere slo seg om til å levere lavkarbomat på døren, nå arrangerer han kostholds- og livsstilskurs i Spania og Hellas.)

SØNDAG: Vi har gleden å sette på dagsorden steinalderkosthold, paleo og urtrening. Erik Bergström, Sara Lossius, Monique Forslund og Pål Jåbekk er noen av navnene søndag. 

Erik Bergström, svensk mester i Kettlebell i 2010 - på LCHF-kost, Sara Lossius - kjent blogger bak bloggen "paleoliv.no", om mat, trening og graviditet. Monique Forslund - om optimal mat for barn og barnefamilier, har debutert på norsk med boken "Ren, naturlig og hjemmelaget mat for glade og rolige barn". Lederen av fagrådet til Kostreform, Pål Jåbekk. Fra Bonde- og Småbrukarlaget kommer Ann Merete Furuberg, om norske mattradisjoner fra småbruk.

Temaer vil også være graviditet, kosthold for barn og kosthold for optimal læring.

Billettpris for deg som bestiller før 1. oktober - kr 885,-
Billettpris for deg som (helt unødvendig) venter ... - kr 985,-


Påmelding gjøres her!

Håper vi sees!

1 kommentar:

  1. Det går i perioder het også, men seminaret var veldig inspirerende! Ble creme friashe pannekaker til frokost i dag :-)

    SvarSlett