mandag 16. januar 2012

Treningsstart!

Det har vært tungt å komme i gang igjen etter jula, men mandag i forrige uke ble det styrkeøkt på både samboer og meg. Samtidig ringte min personlige trener for å mase, for han hadde sett i systemet på Elixia at jeg ikke hadde vært der på en stund! Første økt var tung og jeg var støl til og med torsdag tror jeg, og med påfølgende hodepine som vanlig. Det gjør det litt tungere å komme seg på trening, når man vet at det er resultatet, men jeg får si til meg sjøl at det er manglende trening som fører til vondtene i utganspunktet, så jeg får bare bite tennene sammen og komme i gang igjen.

Lørdag svarte jeg på Fristende lavkarbos utfordring om løptetur. Det ble ikke 5 km, det var litt for drøyt etter så lang pause, men jeg løp i 25 minutter og er rimelig fornøyd med det. Søndag ble det ei mil på ski, så tre økter den første uka er jeg rimelig fornøyd med.

I dag har jeg hatt PT-time igjen, og føler at jeg har kommet i gang.

Nå må vi sette oss ned og konkretisere målene våre slik at vi når dem i løpet av året. Nå har vi bevist i løpet av det siste halve året at vi klarer å holde vekta. Nå må vi få tatt i et ordentlig tak slik at vi går ned de siste kiloene og kan fokusere på vedlikehold igjen. Det er ikke lenger nok å finne milepæler underveis og finne ut hva vi skal belønne oss med når vi når dem. Vi må sette kortsiktige mål og tidsbegrense dem og finne straffereaksjoner hvis vi ikke klarer det. Tror f.eks at hvis jeg ikke går ned 0,5 kg i uka, må jeg kutte ut Pepsi Max. Det kan jo være en passende "straff". Tror brusen er med på å opprettholde søtsuget mitt også, så det vil jo absolutt hjelpe. Men det er jo så godt med litt brus i helgene! Bare gulerot har ikke funket så langt, så vi får se om vi kan finne litt pisk også, og se om det hjelper!

2 kommentarer:

  1. Flink du som har kommet igang igjen. Her har jeg bare startet med yoga - en gang i uken og en lengre helgetur hver sondag. Jeg sykler frem og tilbake til jobb hver dag, men det er bare 10 min pa flat mark hver vei, sa det teller nesten ikke. NEI! Ma fa satt noe bedre treningssystem igang.

    SvarSlett
  2. 25 min etter en lang treningspause skal du være superfornøyd med, stå på:-)

    SvarSlett